Tofufleky s kyslou kapustou

Tofufleky s kysaným zelím
Počet porcií: 2 porcie
Doba prípravy: 25 minút
Ingrediencie:

väčšia cibuľa
kocka údeného tofu
300 g cestovín (najlepšie fliačky)
kyslá kapusta
lahôdkové droždie (voliteľné)
olej

Postup:

V osolenej vode uvaríme cestoviny. Na drobné kocky pokrájané tofu a cibuľu osmažíme na oleji v hlbšej panvici, kým cibuľa nezostane a tofu nedostane „kôrku“. Potom pridáme uvarené a scedené cestoviny, premiešame dôkladne dohromady. Stiahneme z ohňa a nakoniec pridáme kyslú kapustu a rýchlo premiešame – kapustu by sa malo iba prehriať na rovnakú teplotu, inak by stratilo časť vitamínov. Môžeme ešte dochutiť lahôdkovým droždím, ktoré rozšíria paletu chutí aj o príjemný sladko-slaný odtieň.

Páčil sa vám recept? Pošlite ho ďalej:

Súvisiace recepty