300g lesných húb
1balíček údeného tofu
1 väčšia cibuľa
lahôdkové droždie
čierna soľ (kala namak)
korenie: korenie, mletá rasca, hubové korenie
Nadrobno nakrájanú cibuľu necháme zozlatnúť na rozpálenom oleji, pridáme dobre očistené a na menšie plátky pokrájané lesné huby (mimo sezónu sa hodí hliva). Podusíme, kým sa nevyvarí väčšina vody, ktorú huby pustia. Okoreníme mletou rascou, hubovým korením a prípadnou štipkou korenia a pridáme na jemno nastrúhané údené tofu (to nahrádza vajíčka z klasického receptu). Podľa chuti dosoľte čiernou soľou (pochádza z vulkanických oblastí a evokuje vďaka síre chuť vajec) a dolaďte lyžicou lahôdkového droždia. Ak túžite po žltkastej farbe, pridajte štipku kurkumy.