Grilované portobello

Recept pridal/a: Silvie Zemková
Kuchyňa: Bezmäsité jedlá
Druh jedla: Hlavné chody
Grilované žampióny portobello a kaše z dýně hokkaidó a brambor
Ingrediencie:

šampiňóny portobello (podľa veľkosť 1-2 na osobu)
marináda: olivový olej, cesnak, soľ, korenie, tymián

kaša
pol menšia tekvica hokkaidó
3 menšie zemiaky

Postup:

Huby naložiť do olivového oleja, cesnaku, soli, korenia, tymianu a rozmarínu, grilovať v rúre cca 15 minút z každej strany na 200 stupňov.

Kaša – tekvicu a zemiaky uvariť (pomer tekvice k zemiakom 3:2), mixnúť s ovseným mliekom, osoliť a pridať štipku muškátového orieška.

Počet porcií:
2 porcie
Doba prípravy:
45 minút
poukaz na kurz vaření Zháňate orechy a semienka, strukoviny a obilniny? Na jednom mieste je spoločne so sušeným ovocím, orechovými masly a ďalším pestrým výberom zdravých potravín za férové ceny nájdete v e-shope Grizly.sk.

zisti viac

E-mailový obežník Vegmania.sk

Chcete dostávať užitočné tipy a triky z rastlinnej kuchyne alebo tematické recepty podľa ročných období do vašej pošty? Venujte mi e-mail a ja vám 1x do mesiaca napíšem.