Brokolica a šampiňóny v cícerovom cestíčku

Recept pridal/a: Silvie Zemková
Druh jedla: Hlavné chody
Brokolice a žampióny v cizrnovém těstíčku
Postup:

Brokolicu rozoberieme na stredne veľké ružičky a zhruba tri minúty povaríme. Šampiňóny môžeme nechať surové. Vytvoríme si cestíčko z cícerovej múky, lahôdkového droždia, čiernej soli, lyžice sójovej omáčky a obľúbeného korenia (napr. sušeného cesnaku) a pomaly prilievame vodu tak, aby cestíčko zostalo konzistencie hustejšej horčice. Namáčame doň brokolicu a šampiňóny a vyprážame vo vyššej vrstve oleja.

poukaz na kurz vaření Zháňate orechy a semienka, strukoviny a obilniny? Na jednom mieste je spoločne so sušeným ovocím, orechovými masly a ďalším pestrým výberom zdravých potravín za férové ceny nájdete v e-shope Grizly.sk.

zisti viac

E-mailový obežník Vegmania.sk

Chcete dostávať užitočné tipy a triky z rastlinnej kuchyne alebo tematické recepty podľa ročných období do vašej pošty? Venujte mi e-mail a ja vám 1x do mesiaca napíšem.